0431-36 11 51 info@grevieparken.se

I hjärtat av Bjäre

finns en mötesplats

för alla tillfällen

Vi erbjuder något för alla !!

Företag, Konsert & Event!

Vare sig det rör sig om bolagsstämma, personalfest, konsert eller något annat jippo så kan vi ordna det med dig! Det största eventet vi haft var inför 6500 personer utomhus där även TV4 live-sände! Men dom vanligaste evenemangen kommer oftast från lokala föreningar, kommun eller skola!

Säsongsevent

Julbord och julshow, studentfest med bal och glamour – vi i Grevieparken arrangerar själva eller i samarbete med andra mängder av säsongsevent.

Privata tillställningar

Dags för bröllopsfest, födelsedag eller andra privata festligheter? Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att bolla fram rätt lösning.

Restaurangkök

Vårt restaurangkök kan erbjuda allt från bakverk, smörgåsar, smårätter, bufféer med stor variation samt middagar för små och stora tillställningar.

Fullständiga rättigheter

Vi har fullständiga rättigheter för vin och sprit.

Scen & dansgolv

Med scen och dansgolv håller vi konserter och kvällar som ger liv i den gamla folkparken. Hos oss kan du arrangera eller gå på trubadurkvällar, dansband likväl som större konserter, stand up, tävlingar, auktioner m.m. Vi har haft alltifrån storband till radiosändningar! Vi har plats för 800 personer inomhus och ännu fler utomhus!

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår användning av cookies Mer info | Stäng